Skip to main content

Prive lessen

Caralyn Knight

De meeste mensen denken dat leraren geluk hebben, elke middag klaar zijn met werken om drie uur en twee maanden vakantie krijgen in de zomer. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com € 3,49 bij Apple iTunes vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781622479498

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Prive lessen

De meeste mensen denken dat leraren geluk hebben, elke middag klaar zijn met werken om drie uur en twee maanden vakantie krijgen in de zomer. Maar ik blijf elke dag langer en langer, worstelend om het enorme papierwerk, dat de gemeente verlangt, bij te houden. Mijn enige gezelschap de concierges die het afval komen ophalen. Maar daar zitten ook voordelen aan. De concierge Dwayne is verschrikkelijk sexy. Ik mijn ogen niet van hem afhouden als hij door het lokaal loopt en ik kan hem niet uit mijn hoofd krijgen als hij er niet is. En als hij me vraagt om hulp met zijn literatuur studie, kan ik geen nee zeggen.


Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5150 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
Kobo € 2,99
Apple iTunes € 3,49
3.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.