Skip to main content

Preken over het Evangelie van Johannes (III)

Paul C. Jong

Jezus Heeft Ons het Eeuwige Leven Gegeven door Zijn eigen Vlees en Bloed :De Kerk houdt twee sacramenten bevolen door Jezus Christus. » Verder lezen...

€ 2,78 bij Bol.com € 3,14 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
1230002163789

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Preken over het Evangelie van Johannes (III)

Jezus Heeft Ons het Eeuwige Leven Gegeven door Zijn eigen Vlees en Bloed :


De Kerk houdt twee sacramenten bevolen door Jezus Christus. De ene is het doopsel, en de andere is de Heilige Communie. We nemen deel aan de Communie om na te denken over het evangelie van Waarheid geopenbaard door zijn brood en wijn, in herinnering aan dit evangelie. Tijdens het ritueel van de Heilige Communie, eten we het brood als herinnering aan het lichaam van Jezus, en we drinken de wijn als de ceremonie van Zijn bloed. Als zodanig, is de ware betekenis van de Heilige Communie ons geloof in de Waarheid te versterken dat Jezus ons van de zonden van de wereld heeft gered en ons het eeuwige leven door Zijn doopsel en Zijn dood aan het Kruis heeft gegeven.

Echter, het probleem is dat nagenoeg alle Christenen deel nemen aan de Heilige Communie als een formaliteit, zonder te beseffen wat Jezus bedoelde met de zin, ''Mijn lichaam is het ware voedsel en mijn bloed is de ware drank'' (Johannes 6:55). Daarom, binnen het evangelie van het water en de Geest, moeten we ons opnieuw focussen op de betekenis van Jezus' bevel Zijn lichaam te eten en Zijn bloed te drinken, en erin te geloven.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,78
2.78
Kobo € 3,14
3.14

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.