Skip to main content

Preken over Galaten - Van De Lichamelijke Besnijdenis Naar De Doctrine van Berouw ( I )

Paul C. Jong

De doctrine van berouw is genoeg om u geestelijk ziek te maken. » Verder lezen...

€ 2,65 bij Bol.com € 2,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9788928215584

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
26 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Paul C. Jong
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords Edition

Preken over Galaten - Van De Lichamelijke Besnijdenis Naar De Doctrine van Berouw ( I )

De doctrine van berouw is genoeg om u geestelijk ziek te maken. Mensen over de hele wereld zijn bang voor virussen zoals SARS, omdat zij waarschijnlijk kunnen sterven als zij blootgesteld worden aan dergelijke onzichtbare virussen.

Net zo, sterven Christenen tegenwoordig over de hele wereld in hun lichamen en geesten door geïnfecteerd te worden met de doctrine van berouw. Wie wist dat de doctrine van berouw zo verkeerd is?

Weet u wie Christenen laat vallen in de afgrond van geestelijke verwarring? Het zijn de Christelijke zondaars zelf die iedere dag gebeden van berouw geven om gereinigd te worden van hun persoonlijke zonden terwijl ze beweren te geloven in Jezus Christus als hun Verlosser.

Daarom, moet u de vergeving van zonden ontvangen door te geloven in het evangelische Woord van het water en de Geest dat God ons oorspronkelijk gaf. U moet niet de gezegende kans missen wedergeboren te worden. Ieder van ons moet bevrijdt worden van de geestelijke verwarring door te geloven in de evangelische Waarheid van het water en de Geest. We moeten kijken naar het heldere licht van de Waarheid, dat kwam door het evangelie van het water en de Geest, na te ontsnappen aan de tunnel van geestelijke verwarring.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,65
2.65
Apple iTunes € 2,99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.