Skip to main content

Praktijkvoering in de wijkverpleegkunde

Henk Rosendal

Deze handreiking geeft wijkverpleegkundigen en studenten hbo-v brede en praktische informatie over het ondernemerschap. » Verder lezen...

€ 14,99 bij Apple iTunes € 15,60 bij Kobo vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789036818889

Vermeld sinds:
8 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Praktijkvoering in de wijkverpleegkunde

Deze handreiking geeft wijkverpleegkundigen en studenten hbo-v brede en praktische informatie over het ondernemerschap. Of dat nu is binnen bestaande organisaties of met het opzetten van een zelfstandige praktijk. Het boek gaat onder andere in op wet- en regelgeving, personeelsbeleid, kwaliteitssystemen, inkoop van zorg en het maken van een business case.


Praktijkvoering in de wijkverpleegkunde neemt je stap voor stap mee in het opzetten van een eigen onderneming. Te beginnen met de vragen: waarom zou je het doen en wanneer ben je ervoor geschikt? Vervolgens bespreekt het boek ondernemingsvormen en hoe je daadwerkelijk start met je eigen bedrijf. Daarna komen praktische zaken aan de orde zoals personeel, geschikte ruimte en het in beeld krijgen van de wijk. Ten slotte gaat de handreiking in op randvoorwaarden zoals classificatie, registratie en wet- en regelgeving.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 14,99
14.99
Bol.com € 15,58
Kobo € 15,60
15.6

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.