Skip to main content

Practical Magic

Nikki van de Car

Van kruiden tot kristallen: Practical Magic is een duidelijke en inspirerende introductie in de wereld van magie. » Verder lezen...

€ 10,99 bij Bookspot en 3 andere verkopers

ISBN:
9789000367962

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Nikki van de Car
NUR: 728 Spiritualiteit
Uitgeverij: Spectrum

Practical Magic

Van kruiden tot kristallen: Practical Magic is een duidelijke en inspirerende introductie in de wereld van magie.
Dit boek is de perfecte basis voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wondere wereld van moderne magie. De verschillende onderwerpen worden duidelijk uitgelegd, zoals kruidendrankjes en astrologie, maar daarnaast krijg je ook praktische instructies over rituelen en kruiden. Lees over chakra's, kristallen, aura's, kruiden, planten, witte magie, tarot, astrologie, handlezen en droominterpretaties. Of je nu een beginner of een gevorderde bent met dit prachtig geïllustreerde boek maak je kennis met de mystieke wereld van astrologie tot chakra's, droominterpretaties en natuurlijk een aantal spreuken.


Nikki Van De Car is blogger, moeder en liefhebber van magische dingen. Ze heeft meerdere boeken op haar naam staan, waaronder het in 2019 te verschijnen Magical Places. Ze heeft een populaire creatieve blog op haar website www.nikkivandecar.com. Nikki woont met haar gezin op Hawaii.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 10,99
10.99
eBook.nl € 10,99
Apple iTunes € 10,99
Kobo € 10,99
10.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.