Skip to main content

Pneumatologie - GAVEN VAN DE HEILIGE GEEST

Sieberen Voordewind

In de serie Pneumatologie (De leer van de Heilige Geest), geeft Sieberen Voordewind in deze uitgave onderwijs over het onderwerp: "Gaven van de Heilige Geest" In 1 Corinthiërs 12:4-11 staat geschreven wat de gaven van de Heilige Geest zijn. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003821138

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Pneumatologie - GAVEN VAN DE HEILIGE GEEST

In de serie Pneumatologie (De leer van de Heilige Geest), geeft Sieberen Voordewind in deze uitgave onderwijs over het onderwerp: "Gaven van de Heilige Geest" In 1 Corinthiërs 12:4-11 staat geschreven wat de gaven van de Heilige Geest zijn. De gaven van de Geest waren aanwezig in de eerste christelijke gemeenten, in de tijd van de apostelen. Maar hoe zit dat met de gaven van de Geest in de gemeenten in deze tijd? Zijn die opgeheven toen de laatste apostel stierf of zijn ze ook voor deze tijd bestemd? Zijn deze gaven niet langer nodig in deze tijd of toch wel? Zijn de gaven van de geest natuurlijk- of bovennatuurlijke gaven? In deze Bijbelstudie worden antwoorden gegeven op deze vragen.

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.