Skip to main content

Placebo's en fluitende fietsen

Marja Ruijterman

In haar trainingen, lezingen en verhalen creëert trainer en coach Marja Ruijterman een sfeer die mensen helpt hun maskers af te zetten. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Kobo en 0 andere verkopers

ISBN:
9789081198134

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Placebo's en fluitende fietsen

In haar trainingen, lezingen en verhalen creëert trainer en coach Marja Ruijterman een sfeer die mensen helpt hun maskers af te zetten. Ze geeft je het gevoel dat alles mogelijk is: Je kunt kiezen voor een andere beleving van je werk, je vrije tijd en je relaties.

In humoristische, rake stijl beschrijft Marja herkenbare situaties uit het (bedrijfs)leven. Ze vertelt op een open manier waar een trainer voor kan komen te staan, wat ze mee maakt en leert in de praktijk.

De tips van Marja leren je op ontspannen wijze jezelf een prettiger leven te geven maar ook hoe je ontspannen en toch alert met mensen kunt werken. Placebo's en fluitende fietsen geeft je een andere kijk op alledaagse situaties. Op die manier wordt een piepende fiets het vrolijke geluid van een vogel en verandert dit boek in een doeltreffend medicijn tegen stress en negativiteit.


Over de auteur


Marja Ruijterman is sinds 1993 trainer en coach. In 1985 wilde ze niet meer verder leven. Direct nadat ze toch niet in de Amstel sprong, realiseerde ze zich dat dit het laagste punt in haar leven was en besloot ter plekke er alles aan te doen gelukkig te worden, oude ideeën los te laten en open te staan voor nieuwe ideeën die wel werken. Deze zoektocht bracht haar gigantische inspiratie en ze leeft het leven nu met enthousiasme en passie en geeft dit graag door.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 9,99
9.99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.