Skip to main content

Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken

Liesbeth Rasker

Wat als je voor het eerst op reis gaat of wilt en geen idee hebt hoe dat aan te pakken? Want wat neem je mee? En belangrijker nog: wat neem je niet mee? Is die klamboe echt nodig? (Nee. » Verder lezen...

€ 9,49 bij Bookspot € 9,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789038804712

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken

Wat als je voor het eerst op reis gaat of wilt en geen idee hebt hoe dat aan te pakken? Want wat neem je mee? En belangrijker nog: wat neem je niet mee? Is die klamboe echt nodig? (Nee.) En die afritsbroek? (NEE.) En wat nou als al m'n vluchten vertraagd zijn? (Geen paniek.) Hoe kom ik van A naar B? (Kinderlijk eenvoudig.) Wat nou als ik er gewoon geen bal aan vind? (Lossen we op.) Is kamperen op de steppe van Mongolië een goed idee als ik nog nooit van m'n leven in een tent heb geslapen? (Dat valt te bezien.)


Tips, adviezen, do's en dont's: Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken is je hoop in bange reisdagen en laat zien dat reizen écht voor iedereen is, en dus niet alleen voor die zuipende puber of mediterende veertiger. En dan bedoelen we niet een reis waarbij alles van tevoren al geboekt en geregeld is, maar één waarbij ruimte is voor nieuwe paden en onbekende plannen. Daarvoor hoef je niet meteen vijf maanden naar de rimboe; drie weken binnen Europa kan ook al heel avontuurlijk zijn. Het gaat vooral om de mindset: zolang je nu nog niet weet waar je volgende week zal slapen ligt de wereld aan je voeten. Als je die klamboe en afritsbroek dus maar thuis laat.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 9,49
9.49
Apple iTunes € 9,99
Kobo € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.