Skip to main content

Parallel Universe List 161 - Warhol Worm (Nederlandse Editie)

I. D. Oro

De campagneslogan van president Pyromaniac, 'Make America Deplorable Again' belooft een nieuwe gruwelijke golf van anti-intellectualisme, boekverbranding, gecensureerde internettoegang en het einde van het onderwijs voor de massa. » Verder lezen...

€ 3,09 bij Kobo en 0 andere verkopers

ISBN:
1230002422367

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: I. D. Oro
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: I. D. Oro

Parallel Universe List 161 - Warhol Worm (Nederlandse Editie)

De campagneslogan van president Pyromaniac, 'Make America Deplorable Again' belooft een nieuwe gruwelijke golf van anti-intellectualisme, boekverbranding, gecensureerde internettoegang en het einde van het onderwijs voor de massa. Een beangstigende nieuwe 2018 Grondwet van Verenigde Staten beëindigt onze Bill of Rights aangezien vrijheid van meningsuiting, religie en de pers verboden zijn.


Irmina een zeventienjarige uit Durango, Colorado is een deskundige hacker. Mysterieuze brieven komen van een braakliggend terrein. Irmina ontmoet een controversiële groep hackers die verschillende ideeën hebben over hoe ze het verlies van hun printmateriaal aan de kwaadaardige Book Burning Centres kunnen bestrijden. Een van hen wil vreedzame maatregelen proberen, terwijl een ander dodelijke kracht wil gebruiken.


De leider van een hackergroep geeft Irmina opdracht om de nucleaire codes te stelen, terwijl hij Irmina's familie bedreigt als ze weigert. Irmina staat voor een moeilijke beslissing om haar familie te redden van schade. Het krijgen van de nucleaire codes van president Pyromaniac zal niet gemakkelijk zijn.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 3,09
3.09
3.09

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.