Skip to main content

Parallel Universe List 151 - Clown Horror (Nederlandse Editie)

I. D. Oro

President Führer Devil-Eggs sluit zich aan bij de Best Friends Forever (B. » Verder lezen...

€ 2,78 bij Bol.com € 3,09 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
1230001893700

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: I. D. Oro
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: I. D. Oro

Parallel Universe List 151 - Clown Horror (Nederlandse Editie)

President Führer Devil-Eggs sluit zich aan bij de Best Friends Forever (B. F. F.) Alliance om de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (N. A. T. O.) te vernietigen. Irene een 17 jarig meisje woont bij haar ouders Anthony en Katelyn in Seattle, Washington. Anthony ontsnapt de Devilcare Death Panels & Camps nadat Katelyn hem aan de Amerikaanse Gestapo ontkent.


Irene registreert in het geheim een gesprek van twee Amerikaanse Gestapo officieren in haar huis. Na het luisteren naar de opname, realiseert ze dat Anthony eigenlijk rechts is, de schaamteloze regering spioneert op iedereen in de Verenigde Staten met behulp van de vrije elektronica die de overheid burgers geeft. Alternatieve feiten zijn leugens en geen wetenschappelijke bewijzen.


President Führer Devil-Eggs elimineert de pensioenen van de sociale zekerheid en Medicare gezondheidsvoordelen voor senioren die ze vervangen door Devilcare. Katelyn en Irene moeten de grootouders van Irene overtuigen om Wichita, Kansas met Katelyn in Seattle. Nu volgt een moeilijke beslissing een verrassend gesprek.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,78
2.78
Kobo € 3,09
3.09

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.