Skip to main content

Parallel Universe List 141 - #Drug (Nederlandse Editie) Bonus 日本語版, Latin Edition, & English Edition)

I. D. Oro

(Nederlandse Editie) Bonus 日本語版, Latin Edition, & English EditionPresident Kush maakt de risicovolle 28ste wijziging in de VS om drugs illegaal te maken zoals de 18e verboden alcohol in Amerika. » Verder lezen...

€ 12,08 bij Bol.com € 13,44 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
1230002067261

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: I. D. Oro
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: I. D. Oro

Parallel Universe List 141 - #Drug (Nederlandse Editie) Bonus 日本語版, Latin Edition, & English Edition)

(Nederlandse Editie) Bonus 日本語版, Latin Edition, & English Edition


President Kush maakt de risicovolle 28ste wijziging in de VS om drugs illegaal te maken zoals de 18e verboden alcohol in Amerika. Hij stuurt een verwoestende paramilitaire groep (ReVeCa) om te zorgen voor een aantal 'slechte hombres' in Mexico. Demetria, een 17-jarige, verliest haar prachtige familie naar (ReVeCa) in een bloedbad voor haar bruiloft naar Macerio.


Drugsprijzen stijgen als Amerikanen banken beroven en de rijken ontvoeren om drugs te veroorloven na het geweldige werk dat (ReVeCa) de drugstroming naar Amerika beëindigt. Vele vluchtelingen vluchtten het geweld naar Amerika. Het witwassen van geld verhuist naar China, samen met veel investeringen van de rijken.


President Kush biedt Demetria de kans om wraak te krijgen en haar vader's oude drugskartel te herwinnen. In ruil voor het verzenden van vliegtuigen vol met drugs uit Mazatlan naar de VS, zal ze immuniteit verdienen. Demetria is niet geïnteresseerd in een dergelijke overeenkomst tot er iets gebeurt om haar wereld te veranderen.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,08
12.08
Kobo € 13,44
13.44

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.