Skip to main content

Panda 3 - De reis van de wijze kat

Op een dag hoort de Kat over een eenzame oude dennenboom diep in het woud. Wie de boom vindt, verkrijgt oneindige wijsheid. De Kat gaat op weg en ontmoet allerlei dieren. » Verder lezen

€ 11,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789464042450

Aangemaakt op:
6 July 2023

Laatst gewijzigd:
2 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023

Panda 3 - De reis van de wijze kat

Inleiding

‘Panda 3 - De reis van de wijze kat’ is het nieuwste boek van de internationaal geprezen auteur James Norbury. Na zijn bestsellers ‘Grote Panda & Kleine Draak’ brengt Norbury ons een hartverwarmend verhaal van een wijze kat en een speels kitten op hun zoektocht naar wijsheid, geïllustreerd in een prachtig full colour cadeauboek.

Verhaal

Onze hoofdpersonage, de Kat, hoort over een eenzame oude dennenboom diep in het woud, waarvan gezegd wordt dat wie de boom vindt, oneindige wijsheid zal verkrijgen. Tijdens zijn reis ontmoet de Kat verschillende dieren, elk met hun eigen verhaal. Het is echter pas wanneer de Kat een speels kitten ontmoet dat hij het ware doel van zijn reis ontdekt. Prachtige kunstwerken en inspirerende zenwijsheden voegen extra diepte en waarde toe aan dit verhaal.

Recensies

De pers is vol lof over James Norbury's eerdere werken. The Guardian schreef: ‘Hoewel de tekeningen de charme hebben van Winnie de Poeh, hebben de bijschriften de diepgang van klassieke spreekwoorden’. Het populaire boekplatform Hebban gaf het boek een 5-sterren-rating en noemde het een ‘inspirerend en betoverend boek vol prachtige levenswijsheden!’.

Citaten

'Boordevol belangrijke menselijke vaardigheden zoals dankbaarheid en veerkracht. De tekeningen zijn prachtig.'

Stoerleesvoer

'De boeken van James Norbury zijn een grote hit. De boodschap van hoop, vertrouwen, vriendschap, (zelf )liefde en zachtheid zou voor sommigen een tegengif kunnen zijn voor het cynisme, het wantrouwen en de woede die zo aan de oppervlakte van het moderne leven liggen.'

De Volkskrant
Over de auteur

James Norbury is een bekroonde schrijver wiens vorige boeken, waaronder 'Grote Panda & Kleine Draak', overal ter wereld lezers hebben geïnspireerd. Door middel van klassieke zen-verhalen onderzoekt hij thema's als vriendschap, acceptatie, en vrede. ‘Panda 3 - De reis van de wijze kat’ belooft opnieuw een hit te worden, en het perfecte cadeau voor dit jaar.

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 11,99
11.99
Bol.com € 11,99
Bookspot € 11,99
Bruna € 11,99
eBook.nl € 11,99
11.99