Skip to main content

Paleis & Onderdanig

Anna Muller

Stéphanie wilde zichzelf trakteren op 2 nachten in een Grand Palace aan de Franse Rivièra als ze heel goed weet dat ze het zich niet kan veroorloven, toch heeft ze plezier. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
1230003162750

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Anna Muller
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Anna Muller

Paleis & Onderdanig

Stéphanie wilde zichzelf trakteren op 2 nachten in een Grand Palace aan de Franse Rivièra als ze heel goed weet dat ze het zich niet kan veroorloven, toch heeft ze plezier... want het is tenslotte een vakantie!


Op een avond in de bar van het hotel ontmoette ze Arnaud Dumont, de erfgenaam van het paleis, een rijke vrijgezel, die blikken wisselde, hem meerdere keren een bril aanbood, zijn arm meerdere malen borstelde maar er gebeurde niets.


Op de laatste dag van haar verblijf besluit ze te doen wat ze vanaf het begin had gepland, ze vertrekt zonder te betalen, maar wordt betrapt door de bellboy. Dat is wanneer Arnaud tussenbeide komt en hem naar zijn kantoor brengt om deze misdaad te regelen. Het kantoor heeft een prachtig uitzicht, Stephanie stress, Arnaud doet hem dan een voorstel, een nacht met hem of hij belt de politie en zal de rekening van 20.000 euro moeten betalen.


Ze kiest ervoor om zich te onderwerpen aan haar verlangens in dit grote paleis... want diep van binnen trilt ze van verlangen omdat de opwinding in haar begint op te komen... wat gebeurt er in dit vervolg? Aan welke hete spellen zullen zij en Arnaud deelnemen?
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
Kobo € 2,99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.