Skip to main content

Overlevers 2 - De nieuwe orde

Chris Weitz

De nieuwe orde is het tweede deel van de Overlevers-trilogie van Chris Weitz. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bookspot en 3 andere verkopers

ISBN:
9789021807867

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Chris Weitz
NUR: 285 Fictie 15+
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

Overlevers 2 - De nieuwe orde

De nieuwe orde is het tweede deel van de Overlevers-trilogie van Chris Weitz. Het is een adembenemend spannende dystopische YA fantasy-serie vol actie en avontuur!

Na hun gevaarlijke zoektocht met de schokkende ontknoping inOverlevers , raken de hoofdpersonen Jefferson en Donna van elkaar gescheiden. Jefferson keert terug naar New York met een medicijn tegen de Ziekte, die alleen tieners hebben overleefd. Donna komt terecht in Engeland.

Zullen Jefferson en Donna elkaar terugvinden? Kunnen zij een nog grotere ramp dan de Ziekte voorkomen? En wie zijn de vijanden van de nieuwe orde?

Als je van series als Gone van Michael Grant of Divergent van Veronica Roth houdt, dan is de Overlevers-serie een aanrader voor jou.

Chris Weitz is een Amerikaanse filmproducer en regisseur. Hij regisseerde o.a. About a Boy, The Golden Compass en de verfilming van The Twilight Saga: New Moon. De Overlevers-trilogie is zijn eerste boekproject. Het is de vertaling van The Young World. De nieuwe orde is het tweede deel in de serie.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 9,99
9.99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 9,99
Kobo € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.