Skip to main content

Over de muur van Trump

Merijn de Waal

Een journalistieke verkenning langs de grens tussen de VS en MexicoHet was de meest tastbare belofte waarmee hij in het Witte Huis belandde: als president zou Donald Trump een muur bouwen langs de volledige zuidgrens met Mexico. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bookspot en 3 andere verkopers

ISBN:
9789000357956

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
9 November 2020

Producteigenschappen

Over de muur van Trump

Een journalistieke verkenning langs de grens tussen de VS en Mexico
Het was de meest tastbare belofte waarmee hij in het Witte Huis belandde: als president zou Donald Trump een muur bouwen langs de volledige zuidgrens met Mexico. Maar twee jaar na zijn verrassende verkiezingswinst staat de muur er nog niet. En ook tijdens Trumps even grillige als ondoorgrondelijke presidentschap blijven de beide buurlanden nauw met elkaar verknoopt. Wat speelt er allemaal in dit unieke grensland?


Merijn de Waal schrijft als buitenlandredacteur van NRC Handelsblad over zowel de VS als Latijns-Amerika. Voor dit boek reisde hij de afgelopen twee jaar uitvoerig langs de grens. Hij trok op met migranten en ging op patrouille met agenten van de Border Patrol. Hij interviewde een huurmoordenaar in Mexico, een drugshandelaar in de VS en Trump-aanhangers die het narcogeweld juist vrezen. En Merijn ondervond hoe beide landen via handel, cultuur en geschiedenis sterker met elkaar verbonden zijn dan ze vaak zelf beseffen.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 12,99
12.99
eBook.nl € 12,99
Apple iTunes € 12,99
Kobo € 12,99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.