Skip to main content

Over de Liefde

Roos Hart

Over de Liefde is de bundeling van drie verhalen van online bestsellerauteur Roos Hart. » Verder lezen...

€ 1,99 bij Bol.com € 5,50 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
1230001998764

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Roos Hart
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Tinteling Romance

Over de Liefde

Over de Liefde is de bundeling van drie verhalen van online bestsellerauteur Roos Hart. Haar verhalen werden inmiddels al meer dan 25.000 keer gedownload en zijn nu voor het eerst gebundeld in een boek. Leesplezier gegarandeerd! Laat je meevoeren met opbloeiende liefdes die verder gaan dan de grens.


In 'Volbloed' wordt dierenarts Amber bij een van de paarden van de Sjeik geroepen. Ze valt als een blok voor de Arabische stalknecht Jace. Maar schijn bedriegt en Jace is niet wie hij zegt te zijn. Amber beleeft haar eigen sprookje uit duizend-en-een-nachten.


De zoektocht naar een scoop brengt journalist Emma in 'Hoog Vuur' naar het prachtige Italië, en naar de kookcursus van chef Mass. Emma kan nog geen ei koken, laat staan een Tiramisu of pasta, maar daar gaat het haar ook niet om. Ze is vastbesloten het geheim van Mass te ontrafelen. Emma rekent er echter niet op dat de chef haar hart steelt.


In 'Zijdezacht' vlucht ontwerpster Suze terug naar haar geboortedorp, en recht in de armen van haar ex-vriendje. Het wordt een 'geboeide' ontmoeting, die Suze laat inzien dat ze wel oceanen over kan vluchten, maar dat ware liefde geen grenzen kent.


In het bonusverhaal 'Verliefd op Valentijn' gaat kraamverzorgster Merel een (professionele) grens over als ze verliefd wordt op de vader van baby Valentijn. Als blijkt dat Merels werkelijkheid stoelt op onjuiste aannames, doet ze er alles voor om haar fouten te herstellen en het hart dat ze brak, te lijmen.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 1,99
1.99
Kobo € 5,50
5.5

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.