Skip to main content

Over charcuterie

Meneer Wateetons

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en…. » Lees verder

€ 9,99 bij Bol.com (epub) en 2 andere aanbieders

ISBN:
9789048845354

Vermeld sinds:
27 juni 2019

Laatst gewijzigd:
27 juni 2019

Over charcuterie

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
EUR

Download e-book bij 3 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
BookSpot (was: ECI) epub € 9,99
9.99
eBook.nl epubLeesID € 9,99
Bol.com epubLeesID € 9,99
9.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Meneer Wateetons

Over drank

Over drank
Prijs: € 4,99 tot € 9,99

Kookbijbels 10 - Worstbijbel

Kookbijbels 10 - Worstbijbel
Prijs: € 9,99