Skip to main content

Orthopedische casuïstiek - Onderzoek en behandeling van lage rugklachten

Ingrid Vrenken, Koos van Nugteren, Bert Bruggeman, Gerben Geerdink, Ellen Hendrickx, Henk Jan Kooke, Jef Michielsen, Piet Van Loon, Dos Winkel

Omdat het fenomeen "lage rugpijn' een enorme impact heeft op zowel mens als maatschappij wordt er wereldwijd veel onderzoek naar gedaan. » Verder lezen...

€ 42,99 bij Apple iTunes € 50,46 bij Bol.com vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789036818193

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Orthopedische casuïstiek - Onderzoek en behandeling van lage rugklachten

Omdat het fenomeen "lage rugpijn' een enorme impact heeft op zowel mens als maatschappij wordt er wereldwijd veel onderzoek naar gedaan. In hoog tempo volgen wetenschappelijke publicaties elkaar op en langzaam wordt het verhaal achter het raadsel "lage rugpijn' duidelijker. De huidige stand van zaken wordt in dit praktijkgerichte boek beschreven aan de hand van concrete patiëntencasuïstiek.


Bij iedere casus wordt het onderzoek, de diagnostiek en de behandeling beschreven, inclusief concrete oefenprogramma's welke zijn gebaseerd op de huidige internationale richtlijnen voor "lage rugklachten'. Iedere patiëntencasus wordt voorzien van achtergrondinformatie en is rijk geïllustreerd met foto's en educatieve tekeningen.


Behandeld worden onder meer: rugklachten bij kinderen, acute en chronische lumbago al of niet met uitstralende pijn in een been, hernia nuclei pulposi, verschillende vormen van kanaalstenose, lumbale fracturen en de spondyloartritis.


Het boek is in het bijzonder bestemd voor fysiotherapeuten, kinesitherapeuten, oefentherapeuten, huisartsen, orthopeden en neurologen.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 42,99
42.99
Kobo € 43,31
Bol.com € 50,46
50.46

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.