Skip to main content

Orthopedische casuïstiek - Oefenprogramma's voor de knie

Dit boek beschrijft en illustreert oefenprogramma's die kunnen worden gegeven bij veelvoorkomende aandoeningen van het patellofemorale gewricht. » Verder lezen...

€ 37,26 bij Kobo € 39,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9789036822398

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Orthopedische casuïstiek - Oefenprogramma's voor de knie

Dit boek beschrijft en illustreert oefenprogramma's die kunnen worden gegeven bij veelvoorkomende aandoeningen van het patellofemorale gewricht. De oefeningen kunnen, eventueel in aangepaste vorm ook gebruikt worden als huiswerkoefeningen.


Het boek bevat meer dan 250 illustraties.


Van iedere aandoening wordt een voorbeeldcasus beschreven met daarbij de symptomen en belangrijkste bevindingen van het functieonderzoek. Zo wordt duidelijk hoe de aandoening is te herkennen. De juiste uitvoering van het functieonderzoek en de toegevoegde tests zijn achterin het boek te raadplegen in vijf rijk geïllustreerde bijlagen.


(Sport)fysiotherapeuten, kinesitherapeuten en oefentherapeuten kunnen "Oefenprogramma's voor knieaandoeningen, patellofemorale gewricht' gebruiken om hun kennis op te frissen. Daarnaast is het een naslagwerk om passende knieoefeningen voor patiënten te vinden. Door de overzichtelijke opbouw is het boek bovendien geschikt als leerboek voor opleidingsdoeleinden.


Dit is uitgave 29 van de serie "Orthopedische Casuïstiek'. Tweemaal per jaar verschijnt er een nieuw deel in deze serie. De serie is ook online beschikbaar op abonnementsbasis.


Het voorgaande boek uit de serie van "Orthopedische casuïstiek' was getiteld: Oefenprogramma's voor knieaandoeningen, deel 1: tibiofemorale gewricht. Samen met dit voorgaande boek bevatten de twee boeken een waardevolle verzameling oefeningen die kunnen worden gebruikt bij aandoeningen van het kniegewricht voor de minder mobiele oudere tot en met de actieve topsporter.


Deze uitgave in de serie "Orthopedische Casuïstiek' is geschreven onder redactie van Patty Joldersma (sportfysiotherapeut en fitnesstrainer) en Koos van Nugteren (fysiotherapeut).
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 37,26
37.26
Apple iTunes € 39,99
39.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.