Skip to main content

Orthopedische casuïstiek - Fysiotherapie bij peesaandoeningen

Dit boek beschrijft de meest voorkomende peesaandoeningen van de bovenste extremiteit. » Verder lezen...

€ 36,99 bij Apple iTunes en 0 andere verkopers

ISBN:
9789036824224

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Orthopedische casuïstiek - Fysiotherapie bij peesaandoeningen

Dit boek beschrijft de meest voorkomende peesaandoeningen van de bovenste extremiteit. Van iedere aandoening wordt een voorbeeldcasus beschreven met daarbij de symptomen en belangrijkste bevindingen van het functieonderzoek. Zo wordt duidelijk hoe de aandoening is te herkennen. Als de beschreven aandoening kan worden behandeld met een oefenprogramma dan wordt deze in een apart hoofdstuk beschreven en geïllustreerd.


(Sport)fysiotherapeuten, kinesitherapeuten, oefentherapeuten en (sport)artsen kunnen het boek 'Peesaandoeningen' gebruiken om hun kennis op te frissen. Door de overzichtelijke opbouw is het boen bovendien geschikt voor opleidingsdoeleinden.


Dit is uitgave 31 van de serie 'Orthopedische Casuïstiek'. Twee maal per jaar verschijn er een nieuw deel in deze serie. De serie is ook online beschikbaar op abonnementsbasis.


Deze uitgave in de serie 'Orthopedische Casuïstiek' is geschreven onder redactie van Koos van Nugteren (fysiotherapeut) en Patty Joldersma (sportfysiotherapeut en fitnesstrainer).
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 36,99
36.99
36.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.