Skip to main content

Orthopedische casuïstiek - Fysiotherapie bij peesaandoeningen

Dit boek beschrijf de meest voorkomende peesaandoeningen van de onderste extremiteit. » Verder lezen...

€ 37,26 bij Kobo € 39,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9789036823531

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Orthopedische casuïstiek - Fysiotherapie bij peesaandoeningen

Dit boek beschrijf de meest voorkomende peesaandoeningen van de onderste extremiteit. Van iedere aandoening wordt een voorbeeldcasus beschreven met daarbij de symptomen en belangrijkste bevindingen van het functieonderzoek. Zo wordt duidelijk hoe de aandoening is te herkennen. Als de beschreven aandoening kan worden behandeld met een oefenprogramma dan wordt deze in een apart hoofdstuk beschreven en geïllustreerd.


(Sport)fysiotherapeuten, kinesitherapeuten, oefentherapeuten en (sport)artsen kunnen het boek "Peesaandoeningen' gebruiken om hun kennis op te frissen. Door de overzichtelijke opbouw is het boek bovendien geschikt als leerboek voor opleidingsdoeleinden.


Dit is uitgave 30 van de serie "Orthopedische Casuïstiek'. Tweemaal per jaar verschijnt er een nieuw deel in deze serie. De serie is ook online beschikbaar op abonnementsbasis.


Deze uitgave in de serie "Orthopedische Casuïstiek' is geschreven onder redactie van Koos van Nugteren (fysiotherapeut) en Patty Joldersma (sportfysiotherapeut en fitnesstrainer).
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 37,26
37.26
Apple iTunes € 39,99
39.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.