Skip to main content

Orale implantaten in de algemene praktijk

A.P. Slagter, G.M. Raghoebar

Orale implantaten zijn niet meer weg te denken uit de mondzorg. » Verder lezen...

€ 109,99 bij Apple iTunes € 197,94 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9789031365753

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Orale implantaten in de algemene praktijk

Orale implantaten zijn niet meer weg te denken uit de mondzorg. Toch heeft het lang geduurd voordat het implantaat zijn weg vond in de geneeskunde. De opmars begon in de orale geneeskunde. Implantaten werden daarna steeds vaker toegepast bij amputaties in andere plaatsen in het lichaam.

In 1965 behandelde de Zweedse chirurg Per-Ingvar Brånemark voor het eerst een patiënt volgens de osseo-integratietechniek. Brånemark ging voorzichtig te werk: pas nadat hij in tien jaar tijd een aanzienlijke reeks patiënten had behandeld,van maakte hij in 1977 voor het eerst de resultaten bekend. Ongeloof en wantrouwen vielen hem ten deel. Pas na publicatie van de resultaten in 1982 namen enkele centra voor mondzorg contact met hem op om de door hem ontwikkelde techniek toe te passen. Vanaf toen is het snel gegaan. Momenteel worden wereldwijd per jaar één miljoen patiënten met orale implantaten behandeld. De betrokken firma's zijn giganten geworden en de 'markt' rondom orale implantaten groeit met 10% per jaar.

Het boek Orale implantaten in de algemene praktijk biedt een overzicht van de ontwikkeling en toepassing van osseogeïntegreerde implantaten en de betekenis ervan voor de (orale) geneeskunde.

Toonaangevende wetenschappers en clinici op het gebied van osseo-geïntegreerde implantaten hebben hun artikelen gebundeld in dit boek. Doordat dit boek de theorie ook naar de dagelijkse klinische praktijk vertaalt, vormt het een bron van kennis voor zowel algemeen practici als onderzoekers in de orale implantologie.

Voor wie?

Het boek is bestemd voor de algemeen practici en onderzoekers in de orale implantologie.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 109,99
109.99
Kobo € 197,94
197.94

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.