Skip to main content

Op Kot - Gewaarschuwd

Bjorn Peeters

Hou je rok vast, want er blaast een nieuwe wind door de boekenwinkel! Geïnspireerd door zijn eigen verblijf in een studentenkamer, presenteert Björn Peeters de reeks OP KOT. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003660737

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Bjorn Peeters
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ateliers Claudine

Op Kot - Gewaarschuwd

Hou je rok vast, want er blaast een nieuwe wind door de boekenwinkel! Geïnspireerd door zijn eigen verblijf in een studentenkamer, presenteert Björn Peeters de reeks OP KOT. Hilariteit troef terwijl deze jonge meiden hun weg in het leven zoeken. Te beginnen met een kamer waar het behang niet van de muren krult (en de kotbaas niet helemaal kierewiet is). Dacht je dat dat makkelijk was? Ha! Lees dan de avonturen van deze meiden maar eens!


In GEWAARSCHUWD begeeft Lani zich met kloppend hart naar de stad. Ze moet op zoek naar een kot, maar het loopt al meteen fout op de trein. Mensen staren haar aan. Wat moeten al die mensen wel niet van haar denken! Maar oh, het kan altijd nog erger. Een ding staat vast, Lani zal zich deze uitstap nog lang herinneren. En zij niet alleen!


Kortverhaal (HUMOR)


De OP KOT reeks is 16+


PEETERS BJORN is auteur van meer dan honderd boeken en kortverhalen, in diverse genres. Naast zijn andere humor reeksen zoals MOSSEL! en SERIEUS GRAPPIG, combineert hij humor en mysterie in de HARTENDIEFJES reeks. Daarnaast schrijft hij de veelgelezen fantasy serie ICTILUNI, de historische avonturenreeks ABBEY, en nog heel wat meer!

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.