Skip to main content

Op Jacht in Brugge

E.J. Stevens

Het enige dat erger is dan een Jager te zijn in de stad Harborsmouth, zo vol Fea, is het jagen op vampieren in Brugge. » Verder lezen...

€ 3,69 bij Bol.com € 3,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781507178980

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Auteur: E.J. Stevens
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Sacred Oaks Press

Op Jacht in Brugge

Het enige dat erger is dan een Jager te zijn in de stad Harborsmouth, zo vol Fea, is het jagen op vampieren in Brugge.

Naar Belgie gestuurd worden is erg. De Middeleeuwse stad Brugge is raar maar het plaatselijke Jagersgilde heeft niet genoeg personeel, de grachten zitten vol dode lichamen en er is geen gebrek aan supernatuurlijke roofdieren als mogelijke verdachten.

Maar dan, Brugge is misschien helemaal zo slecht nog niet..

Met een verlangen zichzelf te bewijzen, de onschuldigen te beschermen en vooruit te komen binnen de rangen van het Jagersgilde, komt Jenna Dehane in de straten van Brugge terecht met het zwaard in de hand. Iemand of iets is toeristen aan het vermoorden en gooit de lijken in de kanalen van de stad. Met de hulp van een misterieuze vreemdeling begint Jenna de puzzlestukken in elkaar te passen die door de stad verspreidt te vinden zijn, als bloedspetters..

Vastberaden het moorden te stoppen duikt Jenna in de bloedige plaatselijke geschiedenis die alleen maar meer vragen oproept. Maar sommige geheimen kunnen beter begraven blijven. Jenna moet haar gevechtstraining testen terwjl ze probeert de waarheid van een oude vijand boven water te halen.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 3,69
3.69
Kobo € 3,69
Apple iTunes € 3,99
3.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.