Skip to main content

Op het oog

Hilary Reyl

Op het oog is een heerlijke roman over de jongvolwassen Kate die met haar even naiëve als scherpe kijk op de wereld de lotgevallen beschrijft van de geprivilegieerde… » Lees verder

€ 9,99 bij AKO (epub) en 0 andere aanbieders

ISBN:
9789047203315

Vermeld sinds:
16 oktober 2014

Laatst gewijzigd:
13 januari 2019

Op het oog

Op het oog is een heerlijke roman over de jongvolwassen Kate die met haar even naiëve als scherpe kijk op de wereld de lotgevallen beschrijft van de geprivilegieerde familie bij wie ze inwoont; de verboden liefdes, pijnlijke relaties en de eindeloos intrigerende woonplaats Parijs.

Kate is negentien en net afgestudeerd. Het is tijd om haar vleugels uit te slaan en ze vertrekt naar Parijs waar ze een felbegeerd baantje vindt bij Lydia Schell, een wereldberoemde Amerikaanse fotografe. Kate is verrukt over het flamboyante leven van de fotografe en haar familieleden en ze raakt nauw betrokken bij hun levens. Lydia blijkt een gecompliceerde en tirannieke vrouw die enkel oog heeft voor de spotlights; haar echtgenoot Clarence daarentegen weet als universitair docent zijn onderzoek naar mode in de negentiende eeuw maar niet af te ronden en zoekt zijn geluk bij een aantrekkelijke studente. Kate, die hij deelgenoot maakt van zijn overspel, is inmiddels zelf tot over haar oren verliefd op Olivier, de aanstaande van Lydia's dochter Portia.

EUR

Download e-book bij 1 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
AKO epub € 9,99
9.99
9.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.