Skip to main content

Op drift

Pieter Aspe

In het eenentwintigste avontuur van Pieter Van In, Hannelore Martens en Guido Versavel is er weer een mooie rol weggelegd voor de charmante badstad Blankenberge. » Verder lezen...

€ 10,00 bij Kobo € 16,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789460410338

Vermeld sinds:
8 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Op drift

In het eenentwintigste avontuur van Pieter Van In, Hannelore Martens en Guido Versavel is er weer een mooie rol weggelegd voor de charmante badstad Blankenberge. Het onschuldige toeristische vertier wordt er opgeschrikt door een niets of niemand ontziende drugsbende.

Doema, een Russisch meisje, wordt vermoord aangetroffen in een natuurreservaat in de duinen. Doema maakt deel uit van een groep jongleurs die optreden in Het Witte Paard, een zaal waar tijdens de zomermaanden een zang- en dansspektakel wordt gebracht. Een tijdje later wordt ook haar dealer neergestoken. Van In en Versavel proberen de bende op te rollen maar ze doen ondertussen een vreselijke ontdekking. Ze komen te weten dat een grote partij chemische drugs op komst is waarin toevallig een dosis dodelijk gif is terechtgekomen. De besmette partij wordt overzee aangevoerd. Ze weten alleen nog niet wanneer en met welk schip.

Meer boeken van Pieter Aspe.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 10,00
10
Bol.com € 12,99
Bookspot € 12,99
eBook.nl € 12,99
Apple iTunes € 16,99
16.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.