Skip to main content

Op De Drempel

Francesco Chiantese

Een kort essay over theater van Francesco Chiantese met enkele notities over zijn eerste twintig jaar van theateronderzoek. » Verder lezen...

€ 4,46 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9781507149942

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Op De Drempel

Een kort essay over theater van Francesco Chiantese met enkele notities over zijn eerste twintig jaar van theateronderzoek.


In limine - Notities voor een theater van symptomen is een verzameling korte notities, bespiegelingen en vragen die Francesco Chiantese zichzelf heeft gesteld in de eerste twintig jaar van zijn leven met theater. Centraal in dit essay staat een gesprek met een van zijn leerlingen.


De foto op het omslag is van Daniela Neri www.danielaneri.eu


Kan theateronderzoek een nieuw ''volkstheater'' opleveren? Wat is het ''bijgeloof van het begrip''? In welke relatie staat het onderzoek tot de theatertraditie? Kunnen we spreken van een "theater van symptomen"? Francesco Chiantese, theateronderzoeker en een van de velen die de ''verborgen scene'' van het Italiaanse theateronderzoek begeesteren, stelt deze vragen centraal in zijn bespiegelingen over theater. In limine is een kort essay waarin meer vragen, twijfels en vraagtekens aan bod komen dan antwoorden worden gegeven. Dit essay is geschreven als een flessenpost, in de hoop dat iemand het toevallig vindt en een dialoog wil starten.


Genre: UITVOERENDE KUNSTEN / Theater / Algemeen
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 4,46
4.46
Bol.com € 4,46
4.46

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.