Skip to main content

Oog om oog

4,0/5 uit 5 reviews

Zes criminelen in Engeland hebben ondanks de wreedheden uit hun verleden een nieuwe identiteit gekregen. Maar dan worden de gegevens van een van hen gelekt aan de familie van het slachtoffer. » Verder lezen

€ 12,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789402321814

Aangemaakt op:
9 August 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever

Oog om oog

Inleiding

In het recente standalone werk "Oog om oog" van M.J. Arlidge krijgen we een gedetailleerde blik op zowel de slachtoffers als de daders van afschuwelijke misdaden. Het toneel is Engeland, waar zes criminelen een tweede kans krijgen van de overheid na hun duistere verleden. Elk van hen krijgt een nieuwe identiteit, een nieuwe stad en een nieuwe baan. Maar wanneer hun ware identiteiten worden onthuld, begint een spannende queeste voor gerechtigheid.

Verhaal

Zes voormalige criminelen in Engeland krijgen een unieke kans om opnieuw te beginnen, dankzij een regeringsprogramma dat hen een nieuwe identiteit en een frisse start biedt in verschillende steden met nieuwe banen. Alles lijkt goed te gaan, totdat hun echte identiteiten worden gelekt naar de families van hun slachtoffers. Olivia, een maatschappelijk werkster die ex-gevangenen helpt bij hun re-integratie in de maatschappij, raakt verwikkeld in een web van wraak en gerechtigheid wanneer zij geconfronteerd wordt met de donkerste kanten van de menselijke natuur. Elk familielid van de slachtoffers verlangt naar gerechtigheid voor het leed dat hun geliefden is aangedaan in het verleden. Dit verhaal roept de intrigerende vraag op: wie zou er geen wraak willen nemen voor een onvergeeflijke daad?

Recensies

"Oog om oog" is positief ontvangen door de pers en boekverkopers. Het Algemeen Dagblad merkt op: "M.J. Arlidge boekt een enorm succes met zijn serie." De Volkskrant beoordeelt het werk van Arlidge als geraffineerd en geloofwaardig, met een viersterrenbeoordeling. Boekhandel Krings in Sittard prijst het boek als een diepgaande thriller en stelt dat het boek "mij in de wurggreep pakte en niet meer losliet tot het einde."

Citaten

M.J. Arlidge boekt een enorm succes met zijn serie.

Algemeen Dagblad

M.J. Arlidge is geraffineerd en geloofwaardig.

**** de Volkskrant

Wederom een thriller met diepgang. Een boek dat mij in de wurggreep pakte en niet meer losliet tot het einde.

Boekhandel Krings, Sittard
Over de auteur

M.J. Arlidge staat bekend om zijn vaardigheid in het creëren van spannende en gedetailleerde thrillers. Zijn meeslepende vertelstijl en vermogen om complexe menselijke emoties te verkennen, hebben hem een trouwe lezersschare opgeleverd. Elk van zijn werken, waaronder "Oog om oog", biedt niet alleen een spannend verhaal, maar ook een diepgaand onderzoek naar de menselijke natuur en maatschappelijke vraagstukken.

Reviews

iTunes

4/5
5 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,99
12.99
Bookspot € 12,99
Bruna € 12,99
eBook.nl € 12,99
iTunes € 12,99
12.99