Skip to main content

Onzichtbaar Trilogie 1 - Onzichtbaar

Maureen van Tongeren

BEN JIJ DAT GEWONE, NORMALE MEISJE MET DOODNORMALE VRIENDEN DAT DOL IS OP ROMANTIEK, SPANNING EN HET PARANORMALE, MAAR DAN ZONDER VAMPIERS EN WEERWOLVEN… DAN HOEF JE NIET VERDER TE ZOEKEN!. » Verder lezen...

€ 1,75 bij Kobo € 1,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9781476214498

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Onzichtbaar Trilogie 1 - Onzichtbaar

BEN JIJ DAT GEWONE, NORMALE MEISJE MET DOODNORMALE VRIENDEN DAT DOL IS OP ROMANTIEK, SPANNING EN HET PARANORMALE, MAAR DAN ZONDER VAMPIERS EN WEERWOLVEN… DAN HOEF JE NIET VERDER TE ZOEKEN!


... ... Ellen kreunde inwendig. De enige leerling die haar had opgemerkt en tegen haar had gesproken, was al opgenomen in de groep. Donderdag zou ze weer alleen zitten. Wat had ze dan gedacht! Dat zo'n jongen haar zag staan?

Zich verbijtend liep ze de laatste paar meter naar haar fiets toen ze de vreselijke stem van Claire hoorde sneren: "Kijk die Miep nou slepen! Het moet echt niet gekker worden, hoor!'

Ellen deed net of ze niets hoorde en bond de zware doos onder haar snelbinders, maar het hatelijke gelach sneed dwars door haar heen. Aan die meiden had ze maling, maar het feit dat Nadir daar nu bij stond terwijl hij eerder zo aardig was geweest, deed haar pijn. Ze trok haar fiets uit het rek en reed verblind door de opkomende tranen het schoolplein af ... ...


Ellen van Dam zou volkomen tevreden zijn geweest met een saai leven, maar een zwaar auto-ongeluk waarbij haar vader omkomt en zijzelf op het randje van de dood zweeft, verandert alles. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn.


De middelbare school is voor veel jongeren een kwelling, maar voor Ellen wordt het pas echt vreselijk als zij na de verhuizing op een nieuwe school terechtkomt en het meest populaire meisje haar vanaf de allereerste dag tot mikpunt maakt en geen kans voorbij laat gaan haar belachelijk te maken. En dan zijn er die vreselijke nachtmerries en waanbeelden waar zij steeds meer last van krijgt. Is ze gek aan het worden? Dingen zien die er niet zijn ... of zijn ze er wel?


Er is één lichtpuntje in al deze ellende en zijn naam is Nadir Garzetti. Lang, donker, oh-zo-knap en ... ook nieuw op school. Ellen valt als een blok voor hem. Is hij dan de vriend die ze zo nodig heeft of slechts een wensdroom, ook een illusie?


Laat je meeslepen door dit romantische mysterie en leef mee met Ellen die haar leven weer onder controle probeert te krijgen en haar nieuwe zelf moet zien te vinden terwijl ze tegelijkertijd moet omgaan met groot verdriet, hevige verliefdheid, spanning en onverklaarbare dingen. Je zult het boek niet neerleggen voordat het uit is.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 1,75
1.75
Apple iTunes € 1,99
1.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.