Skip to main content

Ongenaakbaar

Rudolf Geel

Terugkomend van een bezoek aan zijn vriendin wordt de schrijver Philip Greveling opgewacht en in elkaar geslagen, als straf voor een door hem geschreven stuk waarin hij heeft afgerekend met een tegenstander. » Verder lezen...

€ 5,00 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003844496

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
7 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Rudolf Geel
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Rudolf Geel

Ongenaakbaar

Terugkomend van een bezoek aan zijn vriendin wordt de schrijver Philip Greveling opgewacht en in elkaar geslagen, als straf voor een door hem geschreven stuk waarin hij heeft afgerekend met een tegenstander. Vanaf dit punt ontwikkelt zich een intrigerend verhaal over toedracht en achtergronden van aanval en wraakoefening. Bij het zelfonderzoek dat hij moet ondernemen, ziet Greveling zich onherroepelijk voor de vraag gesteld wat hij met zijn bestaan voor heeft. Wil hij een waarnemer zijn, in de hoop dat hij een volmaakt boek zal kunnen schrijven, of kiest hij boven alles voor deelname aan de wereld, die hij tot nu toe zo fantasievol maar onschuldig heeft beschreven.

Is de ordening door middel van de literaire verbeelding die Greveling wil aanbrengen, niet volstrekt wereldvreemd tegenover de chaotische verschijningsvormen van de werkelijkheid die hem zoveel pijnlijke ervaringen oplevert?
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 5,00
5
5

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.