Skip to main content

Omringd door idioten

4,0/5 uit 15 reviews

Inzicht krijgen in het gedrag en de kleur van anderen om de wederzijdse communicatie te verbeteren. » Verder lezen

€ 9,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789402755763

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2018
Uitgever
-

Omringd door idioten

Inleiding

"Omringd door Idioten" is een wereldwijde bestseller geschreven door Thomas Erikson, die een uniek perspectief biedt op het begrijpen en waarderen van verschillende persoonlijkheidstypen. Door het categoriseren van gedragsstijlen in kleuren, biedt Erikson een toegankelijke en praktische gids voor het verbeteren van communicatie en het opbouwen van sterkere relaties op het werk en in het persoonlijke leven.

Verhaal

De essentie van het boek draait om vier primaire persoonlijkheidstypen, vertegenwoordigd door de kleuren rood, geel, groen en blauw. Erikson ontrafelt hoe de verschillende temperamenten invloed hebben op onze interacties en hoe het begrijpen van deze persoonlijkheidstypen de communicatie kan versoepelen. Of het nu gaat om het omgaan met een detailgeoriënteerde collega, of het vinden van een gemeenschappelijke grond met een gematigde partner, de kleurenanalyse helpt om wederzijds begrip en samenwerking te bevorderen.

Recensies

Het boek is zowel door het publiek als door recensenten positief ontvangen. Zin magazine looft "Omgord door Idioten" als een praktisch boek dat de communicatievaardigheden kan versterken, terwijl Chicklit het aanbeveelt als een humoristisch en onderhoudend leesmateriaal voor iedereen die zijn communicatie wil verbeteren. NBD Biblion prijst de toegankelijkheid en de praktische toepasbaarheid van de ideeën van Erikson.

Citaten

‘Je hoeft echt geen coach te zijn om Omringd door Idioten te kunnen lezen. En het werkt, probeer maar!’

Zin magazine

'Omringd door idioten van Thomas Erikson is een praktisch boek, dat je communicatievaardigheden kan versterken.'

Chicklit

‘Deze praktische, onderhoudende en humoristische publicatie wordt aanbevolen voor iedereen die zijn communiceren wil verbeteren.’

NBD Biblion
Over de auteur

Thomas Erikson is een gerenommeerde auteur en communicatie-expert wiens benadering van persoonlijkheidsanalyse en communicatieverbetering heeft geresulteerd in een wereldwijde erkenning. Zijn eenvoudige maar effectieve kleurenmodel voor het begrijpen van persoonlijkheidstypen heeft talloze lezers geholpen bij het navigeren door complexe menselijke interacties en het bouwen van betekenisvolle relaties.

Reviews

iTunes

4/5
15 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
Bruna € 9,99
eBook.nl € 9,99
iTunes € 9,99
9.99