Skip to main content

Omdenken op het werk

Omdenken op het werk is een compact doorbladerboekje vol verhalen, voorbeelden en illustraties om je op andere gedachten te brengen over werken. » Verder lezen

€ 1,79 bij Bol.com € 1,99 bij iTunes vergelijk 5 prijzen

EAN:
9789083168920

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
1 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2021
Uitgever
-

Omdenken op het werk

Inleiding

Ontdek de kracht van "Omdenken op het werk", een boek van de veelgeprezen auteur Berthold Gunster dat je uitdaagt om je huidige perceptie van werk te heroverwegen.

Verhaal

In "Omdenken op het werk", benadrukt Berthold Gunster de noodzaak om onze huidige werkethiek en -cultuur te herzien. Hij roept vragen op zoals waarom we werken, waarom we vaak een rol spelen op onze werkplek en waarom onze 'oplossingen' vaak meer problemen veroorzaken dan ze oplossen. Met de huidige wereld van non-stop drukte, stress en burn-outs, gaat Gunster in op de vaak giftige relatie tussen werkgevers en werknemers en onderzoekt hoe we deze situatie kunnen omdenken.

"Omdenken op het Werk" is een aanvulling op de succesvolle reeks boeken over Omdenken, waaronder "Omdenken in Communicatie" en "Omdenken in Opvoeding". Dit boek daagt ons uit om de problemen en de 'oplossingsreflex' waarmee we werken te heroverwegen. Gunster leert ons hoe we van een probleem een nieuwe mogelijkheid kunnen maken.

Over de auteur

Berthold Gunster is de auteur van diverse succesvolle boeken over het concept Omdenken, waarvan er wereldwijd al duizenden exemplaren zijn verkocht. Hij heeft een unieke kijk op de wereld en de uitdagingen die zich voordoen, zowel in ons persoonlijke leven als op het werk. Hij benadert deze uitdagingen met een combinatie van humor, scherpzinnigheid en realistische oplossingen, waardoor hij een geliefd en veelgeprezen auteur is op het gebied van zelfontwikkeling en productiviteit.

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 1,79
1.79
Bookspot € 1,79
Bruna € 1,79
eBook.nl € 1,79
iTunes € 1,99
1.99