Skip to main content

Oliver Blue en de school voor Zieners 2 - De bol van Kandra (Oliver Blue en de school voor Zieners—Boek 2)

Morgan Rice

"Een krachtig begin van een serie die een combinatie van pittige protagonisten en uitdagende omstandigheden belooft, niet alleen voor tieners maar ook voor volwassen fantasy fans die op zoek zijn naar epische verhalen, gevoed door krachtige…. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003599655

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
9 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Morgan Rice
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Morgan Rice

Oliver Blue en de school voor Zieners 2 - De bol van Kandra (Oliver Blue en de school voor Zieners—Boek 2)

"Een krachtig begin van een serie die een combinatie van pittige protagonisten en uitdagende omstandigheden belooft, niet alleen voor tieners maar ook voor volwassen fantasy fans die op zoek zijn naar epische verhalen, gevoed door krachtige vriendschappen en vijanden."


--Midwest Book Review (Diane Donovan) (over Een Troon voor Zusters)


"De verbeelding van Morgan Rice kent geen grenzen!"


--Books and Movie Reviews (over Een Troon voor Zusters)


Van #1 bestverkopende fantasy auteur Morgan Rice komt een nieuwe serie voor jonge tieners (en ouder)! Fans van Harry Potter en Percy Jackson – zoek niet verder!


In DE BOL VAN KANDRA: OLIVER BLUE EN DE SCHOOL VOOR ZIENERS (BOEK TWEE), is de elfjarige Oliver Blue terug in het heden en moet hij zijn best doen om Armando te redden voordat zijn voorbestemde sterfmoment aanbreekt.


Maar wanneer Oliver erachter komt dat de heilige Bol van Kandra is gestolen, weet hij dat het aan hem is – en alleen aan hem – om de school te redden. De enige manier om dat te doen is door terug in de tijd te reizen, naar Engeland in 1690. Daar moet hij een heel belangrijk persoon zien te redden: Sir Isaac Newton.


De Obsidian School heeft zelf ook krachtige Zieners. Zij zien Oliver het liefst verdwijnen. Wanneer ze Chris, Olivers pestkop van een broer, inschakelen en transformeren, zou dat weleens kunnen uitlopen op een gevecht tot de dood.


DE BOL VAN KANDRA is boek #2 in een meeslepende nieuwe serie vol magie, liefde, humor, liefdesverdriet, tragedie, lotsbestemming en een verzameling schokkende verrassingen. Je zult verliefd worden op Oliver Blue en het zal lastig worden om het boek 's avonds neer te leggen.


Boek #3 in de serie (DE OBSIDIANS) is nu ook beschikbaar!


"Dit is het begin van iets opmerkelijks."


--San Francisco Book Review (over Een Zoektocht van Helden)


Eveneens beschikbaar zijn de andere fantasy series van Morgan Rice, inclusief EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (BOEK #1 IN DE TOVENAARSRING), met meer dan 1,300 vijfsterren recensies!
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.