Skip to main content

Nursing-Dementiereeks - Eten en drinken bij dementie

Jeroen Wapenaar, Lisette de Groot

Dit boek geeft verzorgenden, verpleegkundigen en voedingsassistenten alle benodigde kennis over eten en drinken bij dementie. » Verder lezen...

€ 14,99 bij Apple iTunes € 15,60 bij Kobo vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789036819268

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Nursing-Dementiereeks - Eten en drinken bij dementie

Dit boek geeft verzorgenden, verpleegkundigen en voedingsassistenten alle benodigde kennis over eten en drinken bij dementie. Het uitgangspunt is dat een positieve en persoonlijke benadering het beste werkt. Je krijgt praktische handvatten om je cliënten goed te kunnen ondersteunen. Je leert hoe je kunt helpen bij het eten en drinken, zodat cliënten zo gezond mogelijk blijven - en hun kwaliteit van leven daardoor verbetert. Verzorgenden en verpleegkundigen kunnen met de juiste kennis en voldoende aandacht een cruciale rol spelen.


In deze geheel herziene druk van Eten en drinken bij dementie zijn de meest actuele adviezen van het Voedingscentrum opgenomen, net als belangrijke richtlijnen en nieuwe lessen uit onderzoek en praktijk. Nieuw is ook het overzicht van handvatten over eten en drinken bij dementie dat je kunt downloaden.


Jeroen Wapenaar werkt als zelfstandig wetenschapsjournalist. Ouderenzorg is een van zijn specialisaties.


Prof. dr. ir. Lisette de Groot is persoonlijk hoogleraar Voeding en gezondheid aan Wageningen University. In haar onderwijs en onderzoek richt ze zich op de vraag hoe voeding bij ouderen kan bijdragen aan het handhaven van de gezondheid.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 14,99
14.99
Bol.com € 15,58
Kobo € 15,60
15.6

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.