Skip to main content

Ëndrra ime më e bukur – Mijn allermooiste droom (shqip – holandisht)

Libër fëmijësh në dy gjuhë, nga 2-3 vjeç (shqip – holandisht holandisht. » Verder lezen

€ 4,99 bij iTunes en 1 andere verkopers

EAN:
9783739968308

Aangemaakt op:
6 November 2023

Laatst gewijzigd:
6 November 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2022
Uitgever
-

Ëndrra ime më e bukur – Mijn allermooiste droom (shqip – holandisht)

Libër fëmijësh në dy gjuhë, nga 2-3 vjeç (shqip – holandisht holandisht. Lulun nuk po e merr gjumi. Të gjitha lodrat e saja ledhatare tashmë janë duke ëndërruar – peshkaqeni, elefanti, miushi i vogël, dragoi, kanguri dhe luani këlysh. Madje edhe arushi i vogël mezi i mban sytë e hapur... Hej arush, më merr dhe mua në ëndrrën tënde? Kështu fillon për Lulunë një udhëtim e cila e çon në ëndrrat e lodrave të saja ledhatare – dhe më në fund në ëndrrën e saj më të bukur. ► NEW: With printable coloring pages! A download link in the book gives you free access to the pictures from the story to color in. Tweetalig kinderboek (Albanees – Nederlands) Lulu kan niet slapen. Al haar knuffels zijn al aan het dromen – de haai, de olifant, de kleine muis, de draak, de kangoeroe, de ridder, de aap, de piloot. En het leeuwenwelpje. Zelfs de beer heeft moeite om zijn ogen open te houden ... Hé beer, neem je me mee in je dromen? Zo begint Lulu's reis door de dromen van haar knuffeligste knuffels – en uiteindelijk haar eigen allermooiste droom.
EUR

Te koop bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 4,99
4.99
Bol.com € 4,99
4.99