Skip to main content

Naar de bronnen van de Nijl

Guy Didelez

In dit boek wordt verteld hoe de ontdekkingsreizigers die op zoek gingen naar de bronnen van de Nijl grootste karavanen leidden, met honderden dragers, tolken, roeiers, gidsen en koks. » Verder lezen...

€ 7,28 bij Bol.com € 8,57 bij Kobo vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781301162772

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Guy Didelez
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords Edition

Naar de bronnen van de Nijl

In dit boek wordt verteld hoe de ontdekkingsreizigers die op zoek gingen naar de bronnen van de Nijl grootste karavanen leidden, met honderden dragers, tolken, roeiers, gidsen en koks. Hoe ze uitgeput raakten door tropische ziektes en honger. Hoe inheemse zwarte stammen, vijandig of gastvrij, hen van de ene verbazing in de andere deden tuimelen.


Ze trotseerden modderpoelen, stortregens en watervallen. Wilde dieren lagen overal op de loer... ''Naar de bronnen van de Nijl'' is dan ook een bloedstollend reisverslag van grote ontdekkingsreizigers op het Afrikaanse continent. Met grappige anekdotes en spannende voorvallen hakt de lezer zich een weg door de wildernis!


Dit boek van Guy Didelez verscheen oorspronkelijk in 2001 bij Davidsfonds-Infodok. ''Verhaalstof die bol staat van onverwachte wendingen en spannende plots (…) een aanrader voor jonge lezers die in het voetspoor van ontdekkingsreizigers het 19de eeuwse Afrika willen verkennen,'' schreef Leesidee.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 7,28
7.28
Apple iTunes € 7,99
Kobo € 8,57
8.57

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.