Skip to main content

Musk Mania

Hans van der Loo, Patrick Davidson

Elon Musk, de man achter Tesla, PayPal en SpaceX, is de ultieme wavemaker: een leider die niet alleen meesurft op de golven van vernieuwing, maar ze het liefst zelf veroorzaakt. » Verder lezen...

€ 4,75 bij Managementboek € 10,86 bij Bookspot vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789462762381

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
3 October 2020

Producteigenschappen

Musk Mania

Elon Musk, de man achter Tesla, PayPal en SpaceX, is de ultieme wavemaker: een leider die niet alleen meesurft op de golven van vernieuwing, maar ze het liefst zelf veroorzaakt. Aan de hand van vijf even waanzinnige als toepasbare succesprincipes ontrafelen Hans van der Loo en Patrick Davidson de magie van Musk en laten ze je zien hoe ook jij fantastische prestaties kunt realiseren.


Het kleinste boekje over 's werelds grootste presteerder!


- De grensverleggende prestaties van Musk op een rij. - Een kijkje in de mindset en drijfveren van een wereldveranderaar. - Musk-Minimasterclass: pas de succesprincipes van Musk zelf toe.


Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Eerder schreef hij de bestsellers Kus de visie wakker, We hebben er zin in!, Energy Boost, Vaart maken en Waar haal je de energie vandaan?


Patrick Davidson is gespecialiseerd in het realiseren van prestatiesprongen, zowel met start-ups als met klassieke organisaties. Eerder schreef hij de bestseller Waar haal je de energie vandaan?
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Managementboek € 4,75
4.75
Bol.com € 4,95
Kobo € 5,00
eBook.nl € 9,95
Bookspot € 10,86
10.86

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.