Skip to main content

Munch & Kruger 5 - De terugkeer van Mia

4,0/5 uit 56 reviews

Mia Krüger wordt gevraagd een drie jaar oude vermissing op te lossen. Dan wordt het lichaam van een tiener aangetroffen, met de naam van de vermiste jongen in haar bloed geschreven. » Verder lezen

€ 7,49 bij Bol.com € 14,99 bij Bookspot vergelijk 5 prijzen

EAN:
9789024597130

Aangemaakt op:
22 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Munch & Kruger 5 - De terugkeer van Mia

Inleiding

`Munch & Krüger 5 - De terugkeer van Mia` is het onmisbare vijfde deel van de populaire Munch & Krüger-serie, geschreven door de veelgeprezen scandi-auteur, Samuel Bjørk. In dit boek keert Mia Krüger terug naar haar voormalige woonplaats, Hitra, waar ze plotseling betrokken raakt bij een mysterieuze oude zaak.

Het Verhaal

Mia Krüger heeft de politie verlaten en is teruggekeerd naar Hitra om haar huis op te ruimen en een frisse start te maken. Haar plannen veranderen echter kort na haar aankomst, wanneer ze bezoek krijgt van een jong meisje. Het meisje vraagt om haar hulp bij het oplossen van de verdwijning van een jongen, een raadsel dat al drie jaar niet is opgelost.

Mia's leven neemt een schokkende wending als er op Hitra een dode tiener wordt gevonden. Het stoffelijk overschot heeft een bizarre boodschap: de naam van de vermiste jongen, geschreven in haar eigen bloed. Deze gruwelijke ontdekking bereikt Munch in Olso, waardoor het voormalige politieteam weer samenkomt om de waarheid te ontrafelen.

Over de auteur

Samuel Bjørk is de meest succesvolle scandi-schrijver van dit moment en heeft met zijn Munch & Krüger-serie een wereldwijde bestseller in handen. Zijn unieke talent voor het creëren van complexe personages en ingenieus opgebouwde plots hebben hem tot een favoriet gemaakt onder thrillerfans over de hele wereld. Met `Munch & Krüger 5 - De terugkeer van Mia`, zet hij zijn reputatie als meester van het scandi-genre voort.

Reviews

iTunes

4/5
56 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 7,49
7.49
Bookspot € 14,99
Bruna € 14,99
eBook.nl € 14,99
iTunes € 14,99
14.99