Skip to main content

Mr. Serie 1 - Mr. Stone

Lis L.

- Voor de fans van VI Keeland -Hoe hard kun je vallen voor een man, wiens hart toebehoort aan een ander?Wanneer Logan Stone een stuntelige dame redt die zich letterlijk op glad ijs heeft begeven, staat hij verder niet al te lang stil bij deze…. » Verder lezen...

€ 5,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003813751

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Lis L.
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Tinteling Romance

Mr. Serie 1 - Mr. Stone

- Voor de fans van VI Keeland -


Hoe hard kun je vallen voor een man, wiens hart toebehoort aan een ander?


Wanneer Logan Stone een stuntelige dame redt die zich letterlijk op glad ijs heeft begeven, staat hij verder niet al te lang stil bij deze exotische brunette. Maar als Pilar Bailey door inmenging van een van zijn broers, opnieuw in zijn leven opduikt, kan Logan niet langer ontkennen dat er iets broeit tussen hen. Een knetterende aantrekkingskracht waaraan hij geen weerstand kan bieden. En hoewel zijn hart nog altijd toebehoort aan zijn eerste liefde, kan hij Pilar niet vergeten. Logan doet Pilar een voorstel: Eén nacht. Meer kan en wil hij haar niet geven.


Maar is één nacht genoeg?


Niet voor Pilar, die na een teleurstellende ervaring met haar leugenachtige ex, Miami ontvluchtte om een nieuwe start te maken in Seattle. En hoewel Pilar absoluut niet van plan is om te concurreren met een geest uit zijn verleden, lukt het haar maar niet Logan uit haar hoofd te zetten. Zelfs niet als hij haar duidelijk maakt dat hij haar niet meer kan bieden dan één nacht vol passie en zeker zijn hart niet.


Mr. Stone is het eerste deel uit de Mr. Serie van Lis Lucassen.


Het is tevens het eerste deel uit de serie rondom de vijf Stone-broers.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 5,99
5.99
5.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.