Skip to main content

Motivering

Stefano Calicchio

Waarom doen mensen wat ze doen? Wat beweegt hen in hun bedoeling? Welke mechanismen worden geactiveerd wanneer zij acties ondernemen of doelstellingen nastreven?Het ontdekken van de psychologie van motivatie en haar toepassingsgebieden is nog…. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
9788835882091

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
9 September 2020

Producteigenschappen

Motivering

Waarom doen mensen wat ze doen? Wat beweegt hen in hun bedoeling? Welke mechanismen worden geactiveerd wanneer zij acties ondernemen of doelstellingen nastreven?

Het ontdekken van de psychologie van motivatie en haar toepassingsgebieden is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Als we weten hoe we onszelf en anderen correct kunnen motiveren, zijn we in staat om al die taken te volbrengen die ons vaak belastend lijken, maar die essentieel zijn voor het bereiken van onze persoonlijke doelen en voor de groei van de maatschappij waarin we leven.

In deze bundel geven we een overzicht van de belangrijkste onderzoeken en psychologische stromingen op het gebied van motivatie. Van het concept van homeostase en biologische motivatie tot inprenting; van verschillende strategieën van versterking en conditionering tot spiegelneuronen en de meest recente theorieën van de neurowetenschappen. Het tweede deel van de bundel is gewijd aan de ontdekking van de motivatiepsychologie in het onderwijs- en beroepsveld. Dit alles door middel van een eenvoudige, snelle en essentiële discursieve stijl. Het boek eindigt met een kleine zelfevaluatietest die de lezer in staat stelt de belangrijkste concepten opnieuw te evalueren. Vergeet de duizenden pagina's lange of onbetaalbaar dure psychologische handleidingen en begin met het verkennen van hoe je geest werkt door middel van een reeks gidsen tegen onklopbare prijzen.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.