Skip to main content

Mossel! 5 - Tijdig

Bjorn Peeters

De goegemeente mag al paars aanlopen, want Peeters Björn presenteert een nieuwe humorreeks! Mensen laten zich van hun beste kant zien in MOSSEL - de reeks waar het potje overkookt! Verkeersboete of fles wasmiddel. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003660690

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Bjorn Peeters
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ateliers Claudine

Mossel! 5 - Tijdig

De goegemeente mag al paars aanlopen, want Peeters Björn presenteert een nieuwe humorreeks! Mensen laten zich van hun beste kant zien in MOSSEL - de reeks waar het potje overkookt! Verkeersboete of fles wasmiddel. Kwijlende hond of eierdopje. Soms volstaat elke reden om het vuur aan de lont te steken. En als in doodgewone mensen Het Beest ontwaakt... Welkom in de wereld van MOSSEL! Waar de melk overkookt, de trein van de rails vliegt en de stoppen met stinkende rook doorbranden. Beter dan televisie en ongepaster dan je coke snuivende schoonmoeder.


Leesplezier gegarandeerd!


In TIJDIG opent Hildegard de gordijnen precies op het juiste uur. En ze kijkt naar de buurvrouw, precies op het juiste uur. Want alles heeft zijn tijd, zie je. Alles heeft zijn uur, en dat is EXACT het juiste uur. Dus niet een minuut te laat. Of een minuut te vroeg. Dat doet ertoe. Anders loopt het fout. Hééééél fout zelfs.


Kortverhaal (HUMOR)


De MOSSEL reeks is 16+


PEETERS BJORN is auteur van tientallen niet-bestsellers en winnaar van geen prijzen. Behalve zijn meer respectabele boeken, schrijft hij ook heel wat humorverhalen. Genegeerd door alle belangrijke recensenten van alle landen en niet goedgekeurd door mensen die beter weten, voor gegarandeerd leesplezier!

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.