Skip to main content

Morgenlicht

Selahattin Demirtas

Morgenlicht bestaat uit twaalf verhalen – sommige autobiografisch – waarin vrouwen de hoofd rol spelen: moeders, meisjes, kinderen, carrièrevrouwen. » Verder lezen...

€ 6,99 bij Kobo € 9,49 bij Bookspot vergelijk alle 4 prijzen

ISBN:
9789044977301

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Morgenlicht

Morgenlicht bestaat uit twaalf verhalen – sommige autobiografisch – waarin vrouwen de hoofd rol spelen: moeders, meisjes, kinderen, carrièrevrouwen. Ieder zijn ze op hun eigen manier op zoek naar vrijheid, het doorbreken van sociale conventies en het recht om lief te hebben: de jonge Seher en haar eerste, dramatische kennismaking met een jongen, schoonmaakster Nazan die per ongeluk in een demonstratie terechtkomt, het Syrische meisje Mina dat samen met haar moeder de oorlog ontvlucht, en de hoogopgeleide Nermin die geen sterke band met haar vader had maar ongemerkt van hem de grootste levenslessen kreeg.


De Koerdische Selahattin Demirtas schreef vanuit de Turkse gevangenis een prachtige verhalenbundel, vol ironie, sociale kritiek en psychologisch inzicht. Met overtuigende stemmen en een wervelend ritme slaagt hij erin de emoties en situaties in hedendaags Koerdistan op een directe, heldere en onvergetelijke manier te vatten.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 6,99
6.99
Bookspot € 9,49
eBook.nl € 9,49
Apple iTunes € 9,49
9.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.