Skip to main content

Mooie Moorden - Deel 4

Tica Morgan

In de apotheose van de serie Mooie Moorden reist Zoë Janssen voor de grootste uitdaging uit haar professionele en persoonlijke leven af naar Engeland. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
9781989510599

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Tica Morgan
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Kobo Originals

Mooie Moorden - Deel 4

In de apotheose van de serie Mooie Moorden reist Zoë Janssen voor de grootste uitdaging uit haar professionele en persoonlijke leven af naar Engeland. In de hoop nieuwe slachtoffers te voorkomen ziet ze zich gedwongen de confrontatie met ontsnapte tbs'er Sven van der Linde aan te gaan.

Sven speelt een bizar kat-en-muisspel waarbij Zoë continu op het verkeerde been wordt gezet. Ze verliest twee rondes, haar hart en haar zelfvertrouwen en glijdt langzaam richting de afgrond. Hoewel ze kan rekenen op de hulp van haar collega's en de excentrieke muzikant Leo, beseft ze dat alleen zij dit spel kan en moet uitspelen.


Tica Morgan bewijst met dit vierde en laatste deel van Mooie Moorden dat Nederland een intrigerend politiepersonage en succesvol thrillerschrijfster rijker is. In haar nuchtere en bondige stijl blaast zij de whodunnit weer fris nieuw leven in. Wees gewaarschuwd: deze serie wil je in één ruk uitlezen.

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.