Skip to main content

Mijn slaaf voor vandaag

Seth Daniels

Het was nooit in Hannah opgekomen dat ze de weddenschap met Charlie misschien wel zou verliezen en ze een dag lang zijn slaaf zou moeten zijn. » Verder lezen...

€ 1,99 bij Apple iTunes € 2,99 bij Bol.com vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781622474455

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Mijn slaaf voor vandaag

Het was nooit in Hannah opgekomen dat ze de weddenschap met Charlie misschien wel zou verliezen en ze een dag lang zijn slaaf zou moeten zijn. Een onnozele weddenschap op een onnozel spelletje loopt voor hen beiden uit op een avontuur in de slaapkamer. Hannah was er al langer in geïnteresseerd haar onderdanige kant te onderzoeken, maar ze was altijd te verlegen dat met haar vriend Charlie te bespreken. Hij grijpt zijn kans haar te domineren zodra deze zich voordoet en hun relatie zal misschien nooit meer vanilla worden.


Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5.500 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema's. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 1,99
1.99
Bol.com € 2,99
Kobo € 2,99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.