Skip to main content

Mijn jaren bij de politie

Ellie Lust

In Mijn jaren bij de politie vertelt Ellie Lust, Nederlands populairste ex-politievrouw, openhartig en eerlijk over de ruim dertig jaar dat ze bij de politie in Amsterdam werkte. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bookspot € 12,99 bij Bol.com vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789026347986

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Ellie Lust
NUR: 339 True crime
Uitgeverij: Ambo / Anthos

Mijn jaren bij de politie

In Mijn jaren bij de politie vertelt Ellie Lust, Nederlands populairste ex-politievrouw, openhartig en eerlijk over de ruim dertig jaar dat ze bij de politie in Amsterdam werkte. In die jaren deed Ellie Lust ervaring op met bijna alle facetten van het politievak. Als motoragent reed ze rondjes over de Amsterdamse ring, als wijkagent zag ze van dichtbij de ellende in Amsterdam-West, als oprichter van Roze in Blauw verzette ze zich tegen het antihomogeweld en als woordvoerder van de politie was ze betrokken bij de meest spraakmakende zaken van Nederland.


Mijn jaren bij de politie gaat niet alleen over al die gebeurtenissen en hoe zij en haar collega's daarmee omgingen, maar ook over haar ontwikkeling als mens en als agent door de jaren heen. Ellie Lust vertelt haar verhalen zoals we van haar gewend zijn: duidelijk, no-nonsense en met humor. Als het over de Nederlandse politie gaat hebben de meeste mensen hun mening al klaar, maar in dit boek horen we de verhalen van binnenuit, gaan gesloten deuren open en zijn politieagenten niet alleen uniformen, maar vooral mensen.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 9,99
9.99
eBook.nl € 9,99
Bol.com € 12,99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.