Skip to main content

Met het einde in gedachten

Kathryn Mannix

Eerl?ke, indrukwekkende en ontroerende verhalen over de laatste levensfaseHoewel we er uiteindelijk allemaal mee te maken krijgen, zijn de dood en doodgaan onderwerpen die men veelal uit de weg gaat. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

ISBN:
9789000353651

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Met het einde in gedachten

Eerl?ke, indrukwekkende en ontroerende verhalen over de laatste levensfase


Hoewel we er uiteindelijk allemaal mee te maken krijgen, zijn de dood en doodgaan onderwerpen die men veelal uit de weg gaat. De dood jaagt vooral schrik aan.


Er zijn mensen die dagelijks met de dood bezig zijn. Kathryn Mannix werkt al dertig jaar als palliatief arts en heeft in haar loopbaan honderden, zo niet duizenden mensen bijgestaan in hun laatste levensfase. In dit boek brengt ze haar ervaringen samen en deelt ze de prachtige, intieme, verdrietige, moeilijke en ontroerende momenten uit haar dagelijks leven.


De lezer zal een groot aantal situaties uit het boek herkennen, omdat de dood ondanks ons wegkijken onvermijdelijk is, en veel mensen soortgelijke ervaringen zullen hebben. Maar het is hoog tijd om te praten over de dood en met dit boek wordt dat gesprek op gang gebracht.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,99
12.99
Bookspot € 12,99
eBook.nl € 12,99
Apple iTunes € 12,99
Kobo € 12,99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.