Skip to main content

Message in a Book

Catherine Segers

De essentie van dit boek is om ''Onze moeder aarde'' te redden. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230004137955

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
7 September 2020

Producteigenschappen

Message in a Book

De essentie van dit boek is om ''Onze moeder aarde'' te redden. Want iedereen weet het of hoort het te weten dat het écht vijf voor twaalf is! Heb geprobeerd om het zo eenvoudig en begrijpbaar voor iedereen te beschrijven. Met hier en daar een vleugje humor om het geheel wat luchtig te houden, want hét leven is soms al zwaar genoeg :).

Gevangen in een web van verslavingen en slechte gewoontes, met daarin ondermeer vlees, tabak, alcohol, zout, suiker, een auto, geld.... In de eerste plaats wou ik een boekje schrijven over mijn ervaringen toen ik 20 jaar geleden gestopt ben met roken. En wil ik zo mensen met o.a. een nicotineverslaving helpen om ervan af te geraken. In ongeveer diezelfde periode ben ik vegetariër geworden en 10 jaar later veganist. Dit bracht mij zo verder naar een volgend verhaal dat heel wat complexer is en waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben. Want een groot en belangrijk deel van ons leven draait rond voeding. En alles begint met voeding, daarna volgt er ook een goede opvoeding.... Voor jongeren is het belangrijk te weten welke weg er achter hen ligt, maar zeker ook welke er (nog) voor hen ligt. Jammer genoeg met daarin een zeer slecht en laks beleid, een "instant noedelpolitiek", corruptie, een misdadige industrie.... Met een ongezonde voedingsindustrie, die al het leven op aarde kapot maakt. Politiekers die daarin een belangrijke rol spelen, die geen of nauwelijks verantwoordelijkheden nemen en die duidelijk een doel missen. Met nog een stukje economische en financiële geschiedenis er doorheen die het een en het ander duidelijk stellen....


Op het einde geef ik een paar leuke en lekkere basic vegan recepten met tips mee, die jou verder op een creatieve weg kunnen zetten. En waarin vooral voedingstoffen belangrijker zijn dan "een schoon kleurke".

Een "bouillonboekje" wat verder kan inspireren!

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.