Skip to main content

Menselijk kapitaal

Ryan Avent

Niemand van ons heeft de industriële revolutie meegemaakt, maar een dergelijke grote omwenteling staat ons in het huidige digitale tijdperk te wachten. » Verder lezen...

€ 13,99 bij Bookspot en 4 andere verkopers

ISBN:
9789046819050

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Menselijk kapitaal

Niemand van ons heeft de industriële revolutie meegemaakt, maar een dergelijke grote omwenteling staat ons in het huidige digitale tijdperk te wachten. We zullen te maken krijgen met een onstuitbare automatisering en robotisering, met een overvloed aan goedkope arbeid en een groeiende kloof tussen laag- en hooggekwalificeerden. Het is wel duidelijk dat werk een fundamenteel andere rol in ons leven zal gaan spelen.

Welk werk blijft er over in het digitale tijdperk? Wie heeft de macht om de welvaart te verdelen of zich toe te eigenen? De industriële revolutie heeft ons geleerd dat we een periode van ontwrichtende politieke verandering en sociale strijd zullen moeten doormaken voordat er overeenstemming kan zijn over de verdeling van de welvaart.

Voor dit grensverleggende boek bestudeerde Economist-publicist Ryan Avent de geschiedenis van de industriële revolutie en het werk van experts op het gebied van grote transformaties. Reizend van Shenzhen naar Göteborg en van Mumbai naar Silicon Valley onderzocht Avent de betekenis van werk in de 21e eeuw.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 13,99
13.99
eBook.nl € 13,99
Apple iTunes € 13,99
Kobo € 13,99
Managementboek € 13,99
13.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.