Skip to main content

Meer verkopen

Geert Dehouck

Magische formules voor direct resultaat Ook verkrijgbaar als e-boek Ook verkrijgbaar in de iBookstoreWelke verkooptechnieken hebben de meeste impact? Hoe begeleid ik mensen tot een aankoop? Wat met nazorg? Meer verkopen is niet het zoveelste…. » Verder lezen...

€ 21,99 bij Bookspot € 23,99 bij Kobo vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789401414067

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
2 October 2020

Producteigenschappen

Meer verkopen

Magische formules voor direct resultaat Ook verkrijgbaar als e-boek Ook verkrijgbaar in de iBookstore

Welke verkooptechnieken hebben de meeste impact? Hoe begeleid ik mensen tot een aankoop? Wat met nazorg? Meer verkopen is niet het zoveelste boek over sales. In zijn kenmerkende heldere stijl geeft de auteur inzicht in professionele verkooptechnieken en geeft hij verkoopadviezen die echt doeltreffend zijn. Maar er is meer: dankzij het gedragstijlenmodel kan de verkoper de klant onmiddellijk inschatten en de juiste klantenbenadering bepalen. De auteur ontrafelt het psychologisch aankoopproces van klanten en reikt verkopers op basis daarvan de sleutels tot succes.

'Als je succesvol(ler) wil zijn in het verkoopvak dan moet je dit boek lezen! Met zijn boek levert Geert Dehouck een tour de force die kan tellen! De vele methodes, aangevuld met honderden inzichten en gouden tips maken dit werk over de verkoopkunst ongetwijfeld het meest complete in zijn genre. Je krijgt advies van een expert in de vorm van een heldere synthese over verkoop en verkooptechnieken. Het geschenk van dit boek is een duurzame basis waarop je jouw eigen commerciële stijl verder kunt ontwikkelen. Dat de auteur zelf een zeer succesvol verkoper en verkoopleider is, laat zich voelen in de passie en de authenticiteit waarmee dit boek geschreven is!'.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 21,99
21.99
eBook.nl € 21,99
Apple iTunes € 21,99
Managementboek € 21,99
Kobo € 23,99
23.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.