Skip to main content

Marketing Basis Opnieuw

Thomas Read

De reden die dit boek werd geschreven was niet om te leren over het gebied van marketing, maar te herinneren aan de grondbeginselen u al kan hebben geleerd en verworven… » Lees verder

€ 0,89 bij Bol.com (epub) en 1 andere aanbieders

ISBN:
9781301978557

Vermeld sinds:
15 november 2015

Laatst gewijzigd:
13 januari 2019

Marketing Basis Opnieuw

De reden die dit boek werd geschreven was niet om te leren over het gebied van marketing, maar te herinneren aan de grondbeginselen u al kan hebben geleerd en verworven door de jaren heen. Basics dat sluimert binnen je eigen geest. Basics die door de verschillende bedrijven hebben al accessorized je hebben gewerkt voor. Basics die tot nu toe hebben zijn perverse verleden hun oorspronkelijke bedoeling dat ze niet langer op hun oorspronkelijke bedoeling kunnen lijken.
Dit boek is een eenvoudig boek met een eenvoudig idee: ""opnieuw marketing 101 tot een marketing major wEll verleden hun afstuderen”. Als een thuiskomst terug naar school, dit boek zult zien ""uw A Ha"" momenten en hopelijk tegen het einde, joggen je geheugen van de klassieke en waar basisprincipes.
Zoals elk jaar verleden uw afstuderen datum, wij als een cultuur toenemen, verder en verder weg van de beginselen van onze collectieve veld. Gaat het nieuwe beleid op het werk die beweren te zijn van de nieuwe manier van het doen van zaken of gewoon the sands of time vertroebelt wat we weten; Dit boek zal brengen u terug naar de ware en geteste niveaus van Marketing 101 weer voor de eerste keer.
Dit boek werkt ook als een gids voor student of werknemer invoeren van het veld of alleen dompelen hun tenen in de marketing wateren.

EUR

Download e-book bij 2 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
Kobo epub € 0,89
0.89
Bol.com epubLeesID € 0,89
0.89

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.